Elkészültek a 2018-as modellek.

Karácsonyra már rendelhetőek.

Nem csak viselet,

üzenet !

Keresse VADONATÚJ mintáinkat.

 

 

Igeverses pólók.

Nem csak viselet,

üzenet !

 

Hasznos ajándék

születésnapra, ünnepekre,

vagy csupán szeretetből.

 

Az imának nagy ereje van.

Gyermekeinkért soha ne feledkezzünk

el imádkozni.

 

 

Ajánljuk: Egyéni ajándéknak

 

Bibliakörös és hittan csoportoknak is.

 

10 db-tól még kedvezményesebb ár -

ez ügyben keressen minket a keresztenypolo@gmail.com címen

Nem csak viselet... Üzenet!

Általános Szerződési Feltételek

keresztenypolo.com webáruházban történő vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges, Interneten keresztül

http://keresztenypolo.com/yourishop/ 

webcímen. A fenti címen keresztül történt rendelésleadással a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre az Eladó és a rendelést leadó (Megrendelő) között. A Webáruházban mindenki vásárolhat, aki megerősíti megrendelését és elfogadja a jelen dokumentumban leírt feltételeket. A Megrendelő a rendelés adatait összesítő "MEGRENDELEM" gomb megnyomásával fogadja el a szerződés feltételeit. A keresztenypolo.com webáruház minden érvényes rendelésrol rendelésigazoló e-mailt küld. 


A weboldalunkon található tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért vállalkozásunk nem felel. Az esetleges elírási, megjelenítési és egyéb technikai hibákból eredő károkért nem vállalunk felelősséget. Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében minden kártérítési felelősséget kizárunk.

A weboldalunkon található árlisták tájékoztató jellegűek, a mindenkori beszerzés függvényében változhatnak.
Előzetes értesítés nélkül módosíthatjuk a jelen weboldalon található anyagokat és szolgáltatásokat, vagy a bennük részletezett termékeket és árakat.

A weboldalunk tartalma eltérő megjelölés hiányában az üzemeltető szellemi alkotása, mely így csak bizonyos törvényi korlátok között használható fel. A weboldalunkon található anyagokat a felhasználó nem jogosult módosítani. Ezen anyagok más weboldalakon, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása tilos. A weboldalunkon található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi és egyéb jogszabályokba ütközhet és kártérítési illetve büntetőjogi felelősséget vonhat maga után. A termékleírások tartalma - módosítás nélkül, a termék és a gyártó pontos megjelölésével - szabadon másolható illetve közzétehető. 

Az áruház kezelése
Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A kívánt termékre kattintva részletes leírást kap. Itt választhat a termékek közül, láthatja az árát, leírását, képét, illetve itt teheti kosarába a terméket. Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.

A rendelés menete
Érvényes rendelést a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. Az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni.
Az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a megrendelt termékek vételárát és a fizetendő szállítási díjat. Ezután az Ön által megadott emailcímre egy levelet küld a rendszer, amely tartalmazza a megrendelés összesítését. A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a kézbesítő értesítést hagy.

Fizetési módok
A számla az áruval együtt érkezik. Fizetési lehetőség: Bizalmi alapon működik, ennek értelmében a csomag átvehető és a csomagban található számlaszámra kell átutalni a megrendelés teljes összegét. 

Adatvédelmi tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Garancia - vásárlók jogai
A hiánytalanul és sértetlenül visszaküldött termékekre érvényes. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. 

Elállás joga: Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Többszöri elállás esetén a Megrendelőt a keresztenypolo.com webáruház kizárhatja vásárlói közül. 

Méret-csere esetén a Megrendelőt terhelik az áru visszaszállításával és újboli kiküldésével kapcsolatban felmerült költségek.
Az Eladó a hatályos fogyasztóvédelmi jogszabályoknak megfelelően kizárólag abban az esetben köteles a vételárat a Megrendelő részére visszafizetni, ha a terméket nem tudja a Megrendelő számára megfelelő termékre kicserélni.


A weboldal használatával Ön ezeket a feltételeket kötelezőnek fogadja el és az oldal használata a feltételek elfogadását jelenti az Ön számára! Jelen dokumentumban foglaltak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik. Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelést tartalmazó küldemény átvételéről és kifizetéséről gondoskodik. Amennyiben a termék átadása-átvétele a Megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltséget a Megrendelő megtéríti a keresztenypolo.com webáruház számára!